Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Ejerforeningen Kridthusene vedr. udskiftning af forbrugsmålere.

Dato: 15. juni 2017
Tid: kl. 21.00
Sted: Opgangen / entréen Anders Nielsens Vej 1

 

På baggrund af uregelmæssigt varmeforbrug i nr. 1 er installationerne blevet gennemgået af to uafhængige VVS’ere.

Ved gennemgangen er bestyrelsen blevet gjort opmærksom på, at målerne i lejlighederne er “for gamle” og skal udskiftes. En måler har en beregnet levetid på cirka 10 år, og kan herefter blive upålidelig eller helt stoppe med at fungere. Hvis en måler går i stykker, vil det enten ikke være muligt at udlæse forbruget i en lejlighed eller forbrugsudlæsningen kan blive forkert.

Begge dele kan medføre uventede høje udgifter til foreningen eller den enkelte ejer.

Der er indhentet tilbud på udskiftning af både vand- og varmemålere hos Varmekontrol. De kan tilbyde en løsning med fjernaflæsning og et web-modul, så folk løbende kan holde øje med deres forbrug (og evt. se, hvornår noget er løbet løbsk) – og vi slipper for besværet med den årlige aflæsning.

Prisen for installation af nye vand- og varmemålere vil beløbe sig til 1.830 kr. pr. lejlighed for nye vand- og varmemålere (i alt 35.136 kr. + moms). Der er desuden et årligt driftsgebyr, men da vi også betaler for det årlige aflæserbesøg fra Varmekontrol, skulle udgifterne ikke være væsentligt anderledes.

Forslag til afstemning:

Bestyrelsen har besluttet, at udskiftningen er nødvendig, og fremlægger tre forslag til finansiering, der lyder således:

  1. Finansieringen fordeles på et éngangsbeløb på 1.000 kr., som opkræves alle ejere. Det resterende beløb dækkes fra foreningens Vedligeholdelsesfond.
  2. Finansieringen på fordeles på et éngangsbeløb på 1.830 kr., som opkræves alle ejere.
  3. Hele finansieringen dækkes af foreningens vedligeholdelsesfond.

Bestyrelsen anbefaler finanseringsmodel nr. 1 eller 2 set i lyset af, at foreningen i 2017 også kan imødese en større udgift til etablering af ny affaldsløsning, efter at Aalborg Renovation efter seneste generalforsamling har bebudet overgang til ny tømningsordning.

Dagsorden:

  • Afstemning om finansiering af målerudskiftning.